Latte Chill music blog. Chill out albums, free chill songs and chill DJ sets, videos and other chill stream goodies.

2013/04/13

LinkedIn marketing: rosszul csinálod!

Nem szeretnék nagy feneket keríteni a dolognak, nem is ér annyit mindazonáltal meglepett és megmosolyogtatott a LinkedIn, amikor az alábbi e-mailt küldte nekem pár napja:


A hirdetés eredeti célja feltételezem az volt, hogy ismerjek meg több embert az oldalon, jelölgessek (mintha nem ezt tenném?!) és social networköljek, szép magyar kifejezéssel élve.

A vicc talán mégis az, hogy a megadott emberek közül az egyik már régóta ismerősöm, mindemellett a LinkedIn felhívta a figyelmet arra, hogy jelöljem be saját magam! Bizonyára jókat tudnék üzengetni magamnak és CV-m is számos meglepetést okozhat még nekem! ;)

A hiba persze nem súlyos: egyszerű buta programkódbaki, mégis picit elgondolkoztatott azon, hogy naponta hallhatunk és olvashatunk cikkeket az online marketing pontosságáról (hipertargeting, Google enhanced campaigns), előretöréséről. A klasszikus reklámcsatornák haláláról, stb. Miközben óriáscégek megengednek maguknak ilyen jellegű hibákat. Akkor hogy is van ez?

0 comments:

Search This Blog

Powered by Blogger.

Contributors

No more posts for awhile

 Dear Fans, given the fact Blogger is failed to support me with some basic functions - I was forced to move this blog to a new place. I keep...